S_Log Pro 2.0

Download

Автор: secrets-bg.com | Публикувано: 01-11-2014 | Лиценз: Limited | Коментари: 7 | Видяна: 3425

 • S_Log Pro

  S_Log Pro е лесна за използване програма за проследяване и записване на натиснатите клавиши от клавиятурата (keylogger). Тя ви позволява да следите разговорите провеждани на определен компютър или компютри. Програмата разполага с мощен, но и лесен инсталатор с негова помощ можете да създадете нова програма към която да добавите снимка, игра, документ без никакви ограничения за формата. Също така можете да промените иконата на вашата нова програма . Крайният резултат ще е програма в компактен малък размер която може да бъде изпратена на някой нищо не подозиращ човек.След стартиране на програмата ще се стартира първо прикаченото приложение и след това програмата за следене.Всичко това без никакви видими признаци (дори не са ви необходими администраторски права) След като програмата работя(в невидим режим) през 30 минути ще получавате на вашия e-mail всички действия на този човек дори и след рестарт. Инструментът записва абсолютно всичко написано в почти всички програми, но задължително в основните, като уеб браузъри, Facebook, Skype, e-mail клиенти, ICQ, IRC, игри и т. н. Генерира напълно разбираеми форматирани HTML логове, съдържащи също потребителското име, името на програмата от която са записани, заглавието на прозореца, датата и часа на действието. Макар и лесна за употреба, S_Log Pro е много добре защитена и не се засича от антивирусните програми. Тя е напълно невидима не се вижда в Uninstall списъка или в старт менюто. За да я деинсталирате трябва да създадете и „де инсталатор“ .
  В интернет е пълно с подобни програми, НО с какво се различава S_Log Pro от останалите ?

  - Не се засича от антивирусни
  - Можете да стартирате файл с програмата (снимка, игра, документ без никакви ограничения за формата)
  - Можете да променяте иконата на създадената програма
  - Не са необходими администраторски права за да се инсталира програмата
  - Работи в невидим режим
  - Стартира се заедно с компютъра
  - Лесна настройка

Не сте влезли в акаунта си за да коментирате.


 
kit
02.01.14, 19:38:04
#1
 

за кои ОС-ми става програмата

ArMeN
02.02.14, 13:54:54
#2
 

За всички Windows-и.

mitko4204
03.13.14, 13:51:37
#3
 

Моля за помощ
Как да инсталирам програмата
Опитвам да създам инсталатор и ми дава грешка
Error:Unable to read in AutoIt stub file(AutoItSC.bin)

ArMeN
03.13.14, 15:05:51
#4
 

Изпратихме ви имейл...

Jalturcho
14.11.14, 09:21:38
#5
 

АрМеН,здравей мисля да поръчам въпросната програма ,да се надяваме че е актуална и бих могъл да получа някаква насока как да работя от ваша страна ако срещна затруднения !
Благодаря предварително за отговора

jonybravo
30.11.14, 03:30:06
#6
 

След компилация,програмката е с разширение .exe!Ако го промениш,казва че може да не работи как си трябва.. Ако го закача за снимка,искам да е .jpg ,възможно ли е?

ArMeN
30.11.14, 19:00:30
#7
 

Не може с .jpg разширение.